Zwaargewonde motorrijder bij aanrijding op A16

5 maanden geleden gepubliceerd

Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de snelweg A16 bij knooppunt Galder. De aanrijding vond plaats op maandagochtend 19 februari en betrof een vrachtwagen, een bestelbus en een motor. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Het ongeval

Het ongeluk gebeurde rond 06.45 uur op de snelweg A16 richting België. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurders van de vrachtwagen en de bestelbus bleven geschrokken maar ongedeerd achter.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De snelweg was tijdens dit onderzoek afgesloten voor het verkeer. Er zijn al een aantal getuigenverklaringen opgenomen. De politie roept eventuele andere getuigen, die nog niet zijn gehoord, op om zich te melden. Het is mogelijk dat er nog meer automobilisten betrokken zijn geraakt bij de aanrijding, ook zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie.