Zeven aangiftes brandstichting in één nacht in Breda

Normal nachtelijke inzet politie en brandweer

Breda - Zondagmorgen zijn zes voertuigen in de wijk Princenhage in brand gegaan. Een zevende auto heeft schade opgelopen. Wie helpt ons met deze zaak en heeft iets gezien. Of wie weet hier iets van.

De meldingen van brand kwamen snel achter elkaar. Het begon op zondag 15 maart 2020 om 4.09 uur aan de Biehoeven, daar stonden twee auto’s in brand. Kort daarna kwamen er meldingen vanuit de Balk en de Nestelmakerstraat. Daar stonden ook auto’s in brand. De brandweer had zijn handen vol. Uiteindelijk zijn er zes aangiftes van brandstichting opgenomen van auto’s die nagenoeg uitgebrand zijn. Er is nog een aangifte opgenomen van een auto die schade heeft opgelopen omdat de auto naast zijn auto in brand stond.

Brandstichting

De politie is een onderzoek gestart naar deze brandstichtingen. ’s-Nachts is al een kort buurtonderzoek gehouden. In de loop van de dag zullen de buurbewoners benaderd worden of ze iets gezien hebben. Maar ook hier de oproep om getuigen en informatie. Hebt u na 24.00 uur iets verdachts gezien in de wijk Princenhage zoals personen die er niet thuis hoorden. Een auto die u niet kent. Of hebt u kort voor of tijdens de branden verdachte personen gezien, personen die niet in uw straat horen op dat tijdstip. Misschien hebt u aanwijzingen van iemand uit uw omgeving die dit op zijn of haar geweten kan hebben. Geef dit dan door want dit moet stoppen.
Getuigen of mensen die iets van deze brandstichtingen afweten worden dringend verzocht dit te melden
- via de banner onder dit bericht of
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:00

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief