Vier arrestaties na bedreiging met mes in Breda

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Breda - De politie heeft vrijdagavond vier mannen (18, 22, 23 en 24 jaar) op de Oude Vest aangehouden zake bedreiging en wapenbezit. Een van hen zou gedreigd hebben met een mes. Het steekwapen werd in de nabijheid in een prullenbak aangetroffen. Het is echter nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Het lijkt te gaan om een onderlinge ruzie. De recherche van team Markdal stelt een nader onderzoek in.

De politie kreeg omstreeks 21.00 uur een melding dat er op de Oude Vest twee jongens elkaar bedreigden, een van hen zou daarbij een mes hebben getrokken. Het zou gaan om een groep van jongens. Op het moment van het uitgeven van deze melding bevond één politieman zich op de Vlaszak. Dat is in de directe nabijheid. Hij was dan ook snel ter plaatse. Hij zag vier mensen op een bankje zitten nabij de fietsenstalling. Zij voldeden aan het signalement dat de melder had doorgegeven. De diender zag dat een van die mannen snel naar een vuilnisbak liep en daar iets in gooide. Het viertal maakte aanstalten om weg te lopen. De agent sommeerde hen te blijven staan. Een van de agenten die daarna ter plaatse arriveerde zag dat een mes in de afvalbak was gegooid. Hierop zijn alle vier de mannen aangehouden voor bedreiging en verboden wapenbezit.

 

 

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
21:31

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief