Man vernielt politieauto en breekt zijn been bij politiebureau Chasseveld in Breda

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Het vernielen van een politieauto en de poging om over het hek van een politiebureau te klimmen is voor een 35 jarige man uit Steenwijk niet goed uitgepakt. Hij brak daarbij namelijk zijn been en werd bovendien aangehouden door de politie die hij zelf gebeld had.

Vrijdagochtend om 03.40 uur kregen agenten van het politiebureau Chasseveld in Breda de melding dat er een man voor het bureau stond die 112 had gebeld. Toen zij gingen kijken troffen zij bij het bureau een man, liggend op de grond aan. Naast hem lag een ruitenwisser die afkomstig bleek te zijn van een daar geparkeerde politieauto. De man verklaarde de ruitenwisser afgebroken te hebben. Hij vertelde hij dat hij over het de politieauto geklommen was met de bedoeling over het hek van het politiebureau te klimmen. Hij was echter gevallen en tijdens zijn val brak hij zijn been. Het is onduidelijk gebleven waarom de man deze capriolen had uitgehaald.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
20:16

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief