Verdachte steekincident aangehouden in Breda

Normal 4037569091 459b91903b o

Breda - Een 32-jarige Poolse man is maandag 27 april 2020 omstreeks 22.55 uur op de Oosterhoutseweg aangehouden omdat hij verdacht wordt van het steekincident op donderdag 23 april jl. op de Teteteringsedijk. Daarbij raakte een 38-jarige landgenoot gewond.

Het slachtoffer liep donderdagavond rond 20.45 uur ter hoogte van het benzinestation “Esso” vanuit de richting van de Tilburgseweg in de richting van de Sint Ignatiusstraat. Op dat moment reed er een fietser voorbij die hem in zijn arm en rug stak. Hierop ontstond er tussen het tweetal een ruzie. De dader, een Poolse man met rossig haar en een baard, fietste vervolgens weg. De gewonde man vroeg in de omgeving om de hulpdiensten te bellen. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen en mocht daarna weer naar huis.

Onderzoek

De  recherche kwam de identiteit van de verdachte door onderzoek op het spoor.  De officier van justitie in Breda gaf  vervolgens toestemming tot zijn aanhouding. Agenten wisten dat deze verdachte zich regelmatig ophoudt bij de Oosterhoutseweg te Breda naast de busbaan onder het viaduct. Hij werd daar door de dienders maandagavond inderdaad aangetroffen een aangehouden.  Hij is in verzekering gesteld en wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:09

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief