Twee aanhoudingen na uit de hand gelopen ruzie in Ulvenhout

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

De politie heeft zaterdagochtend 21 oktober 2020 een 63-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Ook hield de politie een 36-jarige man uit Ulvenhout aan op verdenking van bedreiging. De twee, bekenden van elkaar, hadden die ochtend in Ulvenhout onenigheid met elkaar gekregen.

De vrouw wordt ervan verdacht tegen een 36-jarige man te zijn aangereden. Toen de man vervolgens op de motorkap van het voertuig van de vrouw terecht kwam, heeft de vrouw nog even met hem op de motorkap rondgereden. De man raakte daarbij niet gewond. De man wordt ervan verdacht de vrouw, voorafgaand aan het motorkapincident, te hebben geslagen en bedreigd.

Over en weer

Bij de politie kwamen zaterdagochtend diverse meldingen binnen over dit incident. Omstanders wisten uiteindelijk tussenbeide te komen en het voertuig, met op de motorkap de 36-jarige man, op de Strijbeekseweg te laten stoppen. Agenten waren daar snel ter plaatse en hebben geprobeerd duidelijk te krijgen wat er aan de hand was. Op basis van de verhalen van betrokkenen en getuigen, besloten de agenten om de 36-jarige man en de 63-jarige vrouw aan te houden. Beide verdachten hebben inmiddels een verklaring afgelegd. Beide verdachten zijn zaterdagavond in vrijheid gesteld, Justitie gaat zich nu buigen over de schuldvraag en een passende straf.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
08:06

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief