Toeristen aangehouden met drugs en namaakartikelen

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Driebergen, Breda - In de nacht van zondag 1 maart op maandag 2 maart hield de politie op de A16 bij Breda drie mannen uit Charleroi aan als verdachten van de uitvoer van nepartikelen. De mannen, twee van 25 jaar en één van 29 jaar oud, waren tevens in het bezit van een kleine hoeveelheid drugs.

Tijdens de nachtelijke surveillance controleerden twee medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid een auto met Belgisch kenteken en drie inzittenden. Bij de controle roken de agenten een sterke henneplucht uit de auto komen. De mannen waren na een bezoek aan een coffeeshop in Amsterdam op de terugweg. Bij de fouillering troffen de agenten diverse zogenaamde gripzakjes aan met veertien gram hennep. Gripzakjes zijn kleine zakjes die hersluitbaar zijn.

Namaakartikelen

Ook de auto werd aan een onderzoek onderworpen. In de kofferbak van de auto troffen de agenten een vuilniszak vol met dure merkartikelen aan. Het ging hierbij om zeven Louis Vuitton tassen, tien vesten van het merk Moncler en vijf Nike jassen. Deze merkartikelen waren dusdanig verpakt dat het vermoeden ontstond dat het hier om namaakgoederen ging.

De verdachten zijn ingesloten. De politie onderzoekt de herkomst van de goederen. De drugs en de goederen zijn in beslag genomen.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
16:29

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief