Straatroofpoging 2 tegen 1 in Breda

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Een 18-jarige Bredanaar is dinsdag 10 november 2020 omstreeks 19.00 uur op de kruising van de Generaal Mackzekstraat en Paul Windhausenweg nabij het Wilhelminapark belaagd door twee straatrovers die uit waren op zijn mobiele telefoon. Er ontstond een worsteling waarna het duo vertrok. Het mobieltje werd dankzij de zoekfunctie in de bosschages terug gevonden. De bril van het slachtoffer raakte beschadigd.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelt dat hij ter hoogte van de tank even stilstond. Twee getinte jongens van circa 16 a 17 jaar kwamen op hem af en vroegen of ze even op zijn mobieltje mochten kijken. Hij stemde daarin in toe, waarna één van die knapen met de GSM in de hand wegfietste. De aangever rende achter de dief aan en pakte hem beet. Er ontstond een worsteling waarna het duo uiteindelijk zonder buit is gevlucht

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van dit feit. Hebt u meer informatie?  hebt u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u uw gegevens achterlaat neemt een van de politiemensen die deze zaak behandelt contact met u op. Geef het zaaknummer 2020-296782 graag door, dan weten de medewerkers van het servicecentrum direct over welke zaak het gaat.

 

 

 

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
17:23

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief