Scooterdief aangehouden in Breda

Normal aangepastpolitieauto

Breda - Agenten hielden zondag 26 april een 44-jarige man uit Breda aan voor diefstal en poging diefstal van twee scooters. Rond 23:15 uur werd gemeld dat er een conflict gaande was aan de Ijsbrandsberg in Breda. Ter plaatse bleken meerdere personen achter een mogelijke scooterdief aan te zitten.

Wanneer politiemensen ter plaatse kwamen troffen zij in eerste instantie niets aan. Al snel bleek dat een aantal personen achter een mogelijke scooterdief aanzaten. Van een van de personen was een dag eerder, zaterdag 25 april, de scooter gestolen. Dankzij getuigenoproepen kreeg de benadeelde te horen dat zijn scooter was gezien. Hij ging daarom met vrienden op onderzoek uit en trof inderdaad zijn gestolen scooter aan. In de omgeving liep een man waarvan ze vermoedde dat deze te maken had met de diefstal. Ze spraken hem aan en er stond een conflict. Omstanders schakelde de politie in en agenten arresteerde de man. De man, een 44-jarige Bredanaar, had op het moment van aanhouden een tas in zijn bezit. Onderzoek wees uit dat daarin spullen zaten die afkomstig waren van een andere scooter die eerder op dag was ontvreemd. De man, een bekende van de politie, zit vast voor verder onderzoek. Beide scooters zijn weer bij hun rechtmatige eigenaar.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:28

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief