Beelden schietpartij sportschool Breda in Opsporing Verzocht

21 dagen geleden gepubliceerd

Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt aanstaande dinsdag 2 april aandacht aan de beschieting van twee mannen bij een sportschool in Breda. De mannen werden in december 2022 meerdere malen onder vuur genomen voor een sportschool aan de Druivenstraat.

Schietincident Druivenstraat

De slachtoffers hadden op dinsdagmiddag 12 december 2022 gesport in de sportschool aan de Druivenstraat. Na hun training stapten ze in hun auto die voor de sportschool geparkeerd stond. Op dat moment werden ze plotseling meerdere keren beschoten. Verschillende kogels troffen hun voertuig, maar ook de ramen van de sportschool werden geraakt. Ondanks het feit dat er op dat moment bezoekers in de sportschool waren, raakte niemand gewond.

Dader op de vlucht

De dader slaagde erin om na de schietpartij te ontkomen. Hij is echter vastgelegd op beelden. Met het tonen van deze beelden in Opsporing Verzocht, hoopt de recherche met hulp van het publiek de identiteit van de schutter te achterhalen.

Uitzending Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is dinsdagavond 2 april te zien om 20.30 uur op NPO2. Op woensdag wordt de uitzending herhaald om 13.35 uur op NPO2.