Man raakt gewond nadat fietser hem steekt in Breda

Normal aangepastpolitieauto

Breda - Een 38-jarige Poolse man raakte donderdagavond 23 april op de Teteringsedijk gewond. Een voorbijrijdende fietser stak hem een aantal keer met een scherp voorwerp. Het slachtoffer liep hierdoor oppervlakkige verwondingen op.

De man liep rond 20.45 uur ter hoogte van het benzinestation “Esso” vanuit de richting van de Tilburgseweg in de richting van de Sint Ignatiusstraat. Op dat moment reed er een fietser voorbij en stak hem in zijn arm en rug. Hierop ontstond er tussen het tweetal een ruzie. De dader, een Poolse man met rossig haar en een baard, fietste vervolgens weg. De gewonde man vroeg in de omgeving om de hulpdiensten te bellen. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen en mocht daarna weer naar huis. Ondanks dat het slachtoffer de dader eerder had gezien en zijn gezicht herkende, weet hij niet wat zijn naam is. De politie nam een aangifte op.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
17:57

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief