Politie zoekt veroordeelde Anel Bijedic

Normal politie

De politie is op zoek naar Anel Bijedic (29) uit Breda. Hij is donderdag 9 april 2020 door de rechtbank in Breda tot 20 jaar gevangenisstraf voor moord veroordeeld.

Omschrijving

Op 9 januari 2018 ontdekte de politie in Breda een doodgeschoten man in een flat aan de Roeselarestraat. De twee daders probeerden halsoverkop te vluchten omdat de politie voor de voordeur stond. Ze probeerden via het balkon op de derde etage te vluchten en vielen naar beneden. Hun vlucht mislukte jammerlijk: ze raakten beiden zwaargewond. Een van de vluchters was Anel Bijedic . Hij werd opgesloten maar werd in oktober 2019 voor deze zaak voorlopig vrijgelaten tot de zaak voor de rechter zou komen. 

Op donderdag 9 april jl. werden Azzeddine A. en Anel Bijedic door de rechtbank in Breda tot 20 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor moord, waarbij ook direct de schorsing van de voorlopige hechtenis werd opgeheven. Anel Bijedic is nog spoorloos. De politie is op zoek naar hem. 

Anel Bijedic is geboren op 15 december 1990 in Trebinje, het ligt in Bosnië en Herzegovina, hij is nu dus 29 jaar oud. Hij heeft een gemiddelde lengte en een normaal postuur. 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
08:57

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief