Politie zoekt getuigen van mishandeling Oosterhout

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie onderzoekt een incident dat donderdagochtend 26 november in alle vroegte plaatsvond in de Freesiastraat. Die ochtend rond 03.45 uur zou een 39-jarige man uit Rotterdam in de woning zijn mishandeld. Het gaat vermoedelijk om een conflict binnen de relationele sfeer.

De politie ontving donderdagochtend iets voor 04:00 uur een melding dat er zojuist een persoon zou zijn mishandeld in een woning in de Freesiastraat. De melder dacht ook schoten van een vuurwapen te hebben gehoord. Politiemensen snelden naar het betreffende adres. Bij aankomst waren veel mensen in de woning aanwezig, een van hen had verwondingen opgelopen. Het slachtoffer, een 39-jarige man uit Rotterdam, gaf aan dat meerdere personen de woning waren binnengedrongen en hem tegen het hoofd hadden geslagen. Hij is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte direct in en rondom de woning haar onderzoek. Ook is er een buurtonderzoek uitgevoerd en is er gesproken met getuigen. Tot op heden heeft het rechercheteam nog niet kunnen vaststellen of er daadwerkelijk geschoten is met een vuurwapen, uit onderzoek is wel gebleken dat het mogelijk om een conflict binnen de relationele sfeer gaat.

Getuigen gezocht

De recherche onderzoekt het incident en spreekt graag met mogelijke getuigen. Heeft u vanochtend iets gezien of woont u in de buurt en beschikt u over camerabeelden? Dan komt het rechercheteam graag met u in contact. De recherche spreekt ook graag met mensen die mogelijk andere informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. U kunt contact opnemen met de politie via 0900 8844, onder vermelding van zaaknummer 2020311772. Wilt u liever anoniem iets melden, bel dan de meldlijn Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:24

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief