Politie zoekt naar daders vuurwerkbomaanslag in Breda

10 maanden geleden gepubliceerd

Een woning aan de Passendalestraat in Breda raakte op zondagavond 17 september zwaar beschadigd door een vuurwerkbom. De politie is een onderzoek gestart en is actief op zoek naar informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit van de mogelijke daders.

Onderzoek in volle gang

Direct na de ontploffing om 22:00 uur op zondag 17 september is een onderzoek gestart. Het rechercheteam is volop bezig met het verzamelen van informatie, waaronder camerabeelden, met betrekking tot het incident.

Buurtonderzoek

Op woensdag 27 september is een buurtonderzoek gestart. Hierbij zijn meerdere agenten de wijk ingetrokken om bij woningen aan te bellen en informatie op te vragen.

Oproep aan omwonenden

De politie roept omwonenden en getuigen op om hun tips en eventuele beelden te delen. Dit kan via een specifieke functie op de website van de politie. Naast tips kan men ook foto’s of filmpjes toevoegen die betrekking hebben op het incident.

Niet thuis?

Voor degenen die niet thuis waren tijdens het buurtonderzoek maar wel relevante informatie hebben, biedt de politie de mogelijkheid om alsnog melding te maken via hun website.

De politie hoopt met deze oproep meer informatie te verkrijgen om zo de daders van deze aanslag op te sporen en te berechten.