Politie ziet drugsdeal en vindt grote hoeveelheid harddrugs Naundorffstraat in Breda

Normal politie

Agenten zagen zaterdagavond 29 augustus een drugsdeal tussen twee mannen op de Naundorffstraat. Zowel de verkoper, een 21-jarige man uit Breda, als de koper, een 30-jarige man uit Breda, zijn aangehouden. In de woning van de 21-jarige verdachte trof de politie diezelfde avond een grote hoeveelheid harddrugs aan.

De agenten zagen dat er even na 18.30 uur een deal werd gesloten en besloten de personen te controleren. De koper bleek drie ponypacks met cocaïne in zijn bezit te hebben. Hij werd hierop aangehouden. De verkoper werd vervolgens in de Nassaustraat gecontroleerd. Hij had tientallen ponypacks met verdovende middelen in zijn auto liggen en werd ook direct aangehouden. De harddrugs zijn in beslag genomen.

Woning

Gezien de hoeveelheid aan verdovende middelen, werd niet veel later de woning van de verkoper doorzocht. Tijdens deze doorzoeking trof de politie tientallen grammen harddrugs aan, waaronder cocaïne, ketamine en MDMA met in totaal een straatwaarde van ongeveer 8000 euro. Ook deze drugs zijn in beslag genomen. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
17:44

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief