Oosterhouter tweede keer zonder rijbewijs binnen een maand

Normal politie stopbord
Afbeelding: Venture

Een hardleerse 19-jarige Oosterhouter is woensdagavond voor de tweede keer binnen een maand betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Hij werd met zijn auto door een agent op de Ridderstraat aan de kant gezet.

Op zaterdag 12 december jl. negeerde de 19-jarige bestuurder een stopteken van de politie op de Wilhelminalaan. Hij reed toen met een snelheid die opliep tot 100 km / uur door de stad. Uiteindelijk stopte hij op de Verschuurstraat. Hij blies toen 375 ugl. Gisteravond zag een agent hem op de Ridderstraat rijden. De diender herkende hem en gaf een stopteken. De Oosterhouter heeft nog steeds geen rijbewijs maar had deze keer geen alcohol gedronken. De eerste keer werd hij door de politie gewaarschuwd niet meer te gaan rijden omdat dan de auto in beslag zou worden genomen. Daarom volgde gisteravond daadwerkelijk de inbeslagname van het voertuig.

 

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
09:00

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief