MMA-melding Breda levert een hennepkwekerij en een aanhouding op

Normal aangepastpolitieauto

Breda - Dat het vermoede van strafbare feiten melden loont, bleek donderdagochtend 7 mei weer eens toen de politie in Breda op een hennepkwekerij stuitte. Daarbij troffen zij 420 wietplanten aan en werd er één verdachte aangehouden.

De politie had een melding ontvangen via Meld Misdaad Anoniem, dat er een vermoede bestond van een hennepkwekerij aan de Hooilaan in Breda. Toen men daar gisterenavond een kijkje ging nemen troffen agenten op de eerste en tweede verdieping inderdaad een in werking zijnde Hennepkwekerij aan. In totaal werden daar 420 planten in beslag genomen. In de woning was ook een 51-jarige man aanwezig, zonder vaste woon of verblijfplaats. Die man werd als verdachte aangehouden, maar gezien de omstandigheden waarin hij daar leefde volgt er ook een onderzoek naar mensenhandel en uitbuiting van deze persoon.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
16:33

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief