Mindervalide man beroofd van zijn portemonnee in Breda

Normal aangepastpolitieauto

Breda - Een man, die in een scootmobiel rijdt, is zaterdagavond door drie mannen beroofd op de Tussen de Dijken. De drie rovers waren zo laf om een mes op zijn borst te zetten en zijn portemonnee mee te nemen.

Het slachtoffer van 62 jaar was op zaterdag 14 maart 2020 om 18.15 uur een stukje gaan rijden. Hij reed om ongeveer 18.45 uur op Tussen de Dijken ter hoogte van de kinderboerderij. Op dat moment kwamen drie getinte mannen tussen de 30 en 45 jaar op hem af. Eén van de mannen prikte met een mes in de borst van het slachtoffer en zei: “Geef me je portemonnee lamme.” Het slachtoffer wees aan waar zijn portemonnee zat en de mannen vertrokken daarmee. In de portemonnee zaten geld en wat persoonlijke spullen. Het slachtoffer raakte flink van streek door deze laffe straatroof en toen hij thuis was heeft personeel van een ambulance hem voor de zekerheid onderzocht.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer kon van één van de daders een signalement geven: Hij was rond de 32, 33 jaar oud, licht getint, gezet postuur, tussen de 1.50 en 1.65 lang. Hij had grijs bruin kort haar. Hij was gekleed in een spijkerbroek, een groen shirt en had een zwarte pet op. Dader twee was rond de 46 jaar en had een mint groene broek aan. Dader drie was rond de 42 jaar. De politie is een onderzoek gestart maar heeft nog geen idee wie de verdachten zijn.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
17:37

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief