Kick-off Volwassenenfonds Sport & Cultuur in Breda

4 maanden geleden gepubliceerd

De kick-off van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur vindt plaats op donderdag 7 maart van 17.00 tot 18.00 uur bij de Rooi Pannen in Breda. Tijdens deze bijeenkomst wordt de eerste officiële aanvraag ingediend en ontvangen partners uit de stad informatie over het fonds.

Het fonds brengt sport en cultuur binnen handbereik

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur stelt volwassenen die leven rond het bestaansminimum in staat om lid te worden van een sportvereniging of culturele instelling. Hiermee wordt sport of een creatieve activiteit zoals schilderen, theater, muziekles of beeldende kunst voor iedereen toegankelijk.

Eerste aanvraag bij wethouder Marike de Nobel

De eerste officiële aanvraag wordt ingediend bij wethouder Marike de Nobel, die de portefeuille armoede beheert. Partners uit de stad zullen tijdens de kick-off informatie ontvangen over het fonds, zodat zij Bredanaars kunnen helpen bij een aanvraag voor dit fonds.

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur start in maart 2024 in de gemeente Breda en belooft sportieve en culturele activiteiten toegankelijker te maken voor alle volwassenen in de stad.