Jongen beroofd van mobieltje Brabantsplein in Breda

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Een 16-jarige jongen is vrijdagavond omstreeks 23.45 uur op het Brabantsplein onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van zijn mobiele telefoon en geld. De straatrover is nog spoorloos. De politie zoekt getuigen van de beroving.

Het slachtoffer zat met twee vrienden op een bankje aan het begin van het park gezien vanaf de Mgr Leijtenstraat. Zij werden aangesproken door een jongeman die zijn shirt optilde waarna een vuurwapen in zijn broeksband zichtbaar werd. Hij eiste vervolgens hun waardevolle spullen.  Hierna heeft de 16-jarige jongen zijn dure mobiele telefoon en contant geld afgegeven. De telefoons van zijn vrienden heeft de straatrover niet afgepakt. Hierna liep de dader weg richting het winkelcentrum. Het slachtoffer en zijn vrienden zijn snel naar zijn huis gefietst en hebben daar alarm geslagen.

Oproep

De dader zou een man zijn met getint uiterlijk. Hij droeg een zwart vest met capuchon, een joggingbroek en gympen. Hij had kort haar. De politie zoekt getuigen van deze beroving. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (proces-verbaal nummer 2020234372)

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
16:20

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief