Inwoonster van Zevenbergen treft twee inbrekers op haar slaapkamer

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Zevenbergen - Een 69 jarige inwoonster van Zevenbergen kreeg donderdagavond 12 maart de schrik van haar leven toen zij wakker werd en twee inbrekers op haar slaapkamer zag staan. Die sommeerden haar om rustig te blijven en pas naar beneden te komen als zij weg waren.

Diezelfde avond, rond 21 uur werd er bij de vrouw aangebeld op haar adres aan de van der Markstraat. Toen zij de deur opende stond er een jonge man voor haar die vroeg of er een bepaald meisje op dat adres woonde. Dat was niet het geval en dus vertrok de jongen weer. Enige tijd later lag de vrouw op bed te slapen, toen zij wakker werd van lichtschijnsel in haar slaapkamer. Toen zij haar ogen opende zag ze tot haar schik twee jonge mannen op de slaapkamer staan. Een van hen vroeg haar of ze geld had terwijl de andere onverstoorbaar de kastjes op haar slaapkamer doorzocht. Daarna zeiden ze tegen het slachtoffer dat ze rustig moest blijven en pas naar beneden mocht gaan als de mannen weg waren. Hierop vertrokken de mannen. Eenmaal beneden zag de vrouw dat haar woning volledig doorzocht was. Zij miste goederen en wat contant geld. Een van de daders wordt omschreven als getinte jongen van ongeveer 1.60 meter lang. Hij had zwart kort haar en droeg een zwart jack, donkere broek, hij sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
17:36

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief