Grote hoeveelheid drugs aangetroffen in auto in Breda

Normal pexels photo 2178565
Afbeelding: Aphiwat chuangchoem

Woensdagmiddag 2 juni zag een agent twee personen grote zakken hennep in een kofferbak leggen. Hij heeft hen gevolgd tot de Belgische grens, waarna zij aangehouden zijn. Uiteindelijk bleek er nog meer drugs in hun auto te liggen.

De agent was rond 12.30 uur op de Lelystraat, toen hij een 22-jarige man en 29-jarige vrouw twee grote zakken met groene planten in de kofferbak zag laden. Het vermoeden bestond dat dit hennep zou zijn. De agent heeft het voertuig waarin de twee zaten gevolgd richting Hazeldonk. Ter plaatse hebben agenten de auto doorzocht en troffen zij diverse zakken met hennep aan. In totaal bleek het om 2 kilo henneptoppen te gaan. Verder bleken zij ook ruim 200 XTC-pillen, ruim 100 gram amfetamine en 20 gram ketamine bij zich te hebben. Alle goederen zijn in beslag genomen. De twee verdachten uit Raamsdonkveer zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
17:03

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief