Getuigen gezocht na woningoverval Made

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

Wie heeft er zaterdagochtend 5 december iets opvallends gezien rond de Sluizeweg in Made? De politie wil dit weten na een overval op een woning aan die straat. Vroeg in de ochtend zouden meerdere personen een woning binnen zijn gekomen en de bewoners vastgebonden en beroofd hebben. Weet u meer of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoeksteam? Bel dan 0900 8844.

De politie ontving zaterdagochtend rond 08:15 uur een melding van een woningoverval aan de Sluizeweg in Made. Meerdere personen zouden eerder die ochtend een woning zijn binnengedrongen en een van de bewoners hebben mishandeld. Het slachtoffer is aan zijn lichte verwondingen behandeld in het ziekenhuis. De daders zijn, met persoonlijke eigendommen van de bewoners, in een nog onbekende richting weggegaan. De politie is direct een onderzoek gestart. Zo wordt er in en rondom de woning naar sporen gezocht, wordt een buurtonderzoek uitgevoerd en met de slachtoffers gesproken.

Getuigen verklaarden bij de politie dat zij vanochtend een van de bewoners vastgebonden op straat om hulp hoorden roepen. Zij zijn naar het slachtoffer toe gegaan en hebben de politie gebeld.

Getuigenoproep

Heeft u iets gehoord of gezien van deze woningoverval? Heeft u gezien hoe de daders bij de woning kwamen of hoe ze zijn gevlucht? Beschikt u camerabeelden of heeft u andere informatie die kan bijdragen in het onderzoek? Dan komt het rechercheteam graag met u in contact. Bel de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
07:40

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief