Gestolen telefoon leidt naar drie verdachten

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Breda - Op de kruising J.F. Kennedylaan/Sophiastraat vond maandagavond 9 maart een beroving met geweld plaats. Drie verdachten zijn aangehouden.

De politie ontving gisteren rond 23:30 uur een melding van een beroving aan de kruising J.F. Kennedylaan/Sophiastraat. Ter plaatse bleek een man van zijn telefoon te zijn beroofd. Eerder op de avond werd het slachtoffer, toen hij stond te wachten bij het verkeerslicht, door drie jongen mannen aangesproken. Hij werd vervolgens onderuit getrapt en bestolen van zijn geld en telefoon.

Aanhouding

De politie kon samen met het slachtoffer de locatie van de gestolen telefoon via internet achterhalen. De telefoon bleek zich te bevinden in de Karnemelkstraat. De politie ging direct ter plaatse en trof daar de drie (16, 14 en 14 jaar) verdachten én de gestolen telefoon aan. De drie verdachten zijn aangehouden en de politie onderzoekt hun betrokkenheid in deze zaak.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:11

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief