Man met eigen wandelstok mishandeld in Breda

Normal 4037569091 459b91903b o

Breda - Een man is woensdagavond van uit het niets mishandeld met zijn eigen wandelstok die hij nodig heeft omdat hij minder valide is. De verdachte is later aangehouden

Op woensdag 25 maart 2020 om 19.30 uur kwamen meerdere meldingen binnen vanuit de Oranjeboomstraat. Er zou gevochten worden en een man zou gewond geraakt zijn. Hulpdiensten spoedden zich naar die straat en troffen daar een gewonde bewoner van de Oranjeboomstraat aan. Hij verklaarde dat hij beneden aan zijn flatwoning geschreeuw had gehoord. Hij liep naar beneden. Op het moment dat hij de portiek uit liep kwam een man schreeuwend op hem af. Die man gooide een fles drank naar hem die het slachtoffer kon afweren. Het slachtoffer werd ook meteen door deze verdachte geslagen. De verdachte pakte de wandelstok af van het slachtoffer en sloeg hem daarmee terwijl het slachtoffer op de grond lag. Daarna verdween hij.

Bekende

Het slachtoffer bleek meerdere plekken op zijn lichaam te hebben. De identiteit van de gevluchte verdachte was snel bekend. De 36-jarige man uit Breda kon binnen een half uur aangehouden worden. Hij bleek onder invloed te zijn. Aan het bureau weigerde hij me te werken aan een onderzoek volgens de Wet Middelenonderzoek bij Geweldsplegers. Ook beledigde en bedreigde hij de medewerkers van het arrestantencomplex. Er zal een flink proces-verbaal tegen deze verdachte opgemaakt worden.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:19

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief