Dronken stapper aangehouden voor bedreiging in Breda

Normal politievoertuigen amsterdam
Afbeelding: Wikimedia

Breda - Een dronken 32-jarige Utrechtenaar is afgelopen nacht omstreeks 02.45 uur tijdens het horecatoezicht op de Vismarktstraat aangehouden nadat hij twee gastheren van het SOS team (Sterk Op Straat) bedreigd had.

De Utrechtenaar werd door een portier uit een café gezet omdat hij daar betrokken was bij een opstootje. Buiten keerde hij zich tegen twee gastheren van het SOS team. Hij riep tegen hen dat hij hen kapot zou maken en dat hij ervoor zou zorgen dat zij niet meer konden lopen. Hij haalde met gebalde vuist uit naar een van hen, maar die klap werd ontweken. Na zijn aanhouding beledigde de dronken en verbaal agressieve Utrechtenaar de agenten. Hij riep daarbij diverse scheldwoorden met kanker daarin. Bij zijn verhoor vanmorgen kon hij zich het incident niet meer herinneren. Hij had teveel gedronken en schaamde zich voor zijn gedrag.

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
08:16

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief