Drie personen aangehouden voor gestolen scooter

Normal 19470431625 57374cab1a o

Breda - Zondagmiddag 24 november zien agenten een verdachte scooter, die na controle, gestolen blijkt te zijn. Twee jongeren zijn hiervoor aangehouden. Ook de mogelijke heler van de scooter is later die dag aangehouden.

Rond 16.00 uur worden agenten op de Hamdijk gewenkt door jongeren die melding maken van een mogelijk gestolen scooter die rond rijdt zonder kenteken. Zij geven een omschrijving aan de agenten door. Twintig minuten later rijden de agenten op de Doornboslaan en zien zij een scooter die aan de eerder genoemde omschrijving voldoet.

Een 18-jarige Bredase geeft aan dat het om een gestolen scooter gaat, zij en haar 15-jarige passagier, eveneens uit Breda, worden beide aangehouden voor heling.

Onderzoek heeft geleid naar een 18-jarige jongen uit Breda die de scooter mogelijk gestolen zou hebben. Hij is zondagavond rond 23.30 uur in zijn woning aangehouden. Uit onderzoek moet verder blijken wat zijn rol is geweest.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
16:16

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief