Dertien kilo amfetamine gevonden na tip in Etten-Leur

Normal aangepastpolitieauto

Afgelopen dinsdag heeft de politie in een woning dertien kilo amfetamine gevonden opgeslagen in een vriezer. De bewoonster en een medeverdachte zijn aangehouden.

Er was bij de politie een tip binnengekomen dat er in een woning aan de Norbartstraat mogelijk een hennepkwekerij zat. Op dinsdag 25 mei 2021 werd een onderzoek in de woning ingesteld. De bewoner en haar 22-jarige vriend uit Etten-Leur waren in de woning. Er werden welgeteld twee hennepplanten in de woning aangetroffen. Maar in de schuur bleek heel wat anders te staan. Daar vonden de speurders verschillende bakjes met wit poeder. In die schuur stond ook een vriezer waar ook meerdere bakjes met een witte substantie in stonden. Bij een test van de substantie bleek het om amfetamine te gaan.

Aanhouding

De vrouw en haar vriend werden aangehouden. De bakjes werden in beslag genomen. Aan het bureau bleek het om dertien kilo amfetaminen te gaan. Het stel is in verzekering gesteld. Donderdagavond zijn ze weer in vrijheid gesteld en zullen zich op een klater moment voor de rechter moeten verantwoorden

Dit artikel verscheen eerst op Etten-Leur.nu

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
09:47

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief