Bredanaar aangehouden voor bedreiging Ginnekenweg

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Een 19-jarige Bredanaar is zaterdag 24 oktober 2020 omstreeks 02.05 uur in een woning aan de Ginnekenweg aangehouden ter zake bedreiging. Hij had uitlatingen gedaan dat hij een willekeurig iemand zou neersteken en tegen agenten geroepen dat ze een kogel door hun kop kregen.

De politie kreeg omstreeks 01.30 uur een melding dat een verwarde jongeman in de omgeving van de Ginnekenweg zou lopen die tegenover bekenden zou hebben uitgelaten dat hij een willekeurig iemand zou kapot steken. Hij zou ook zichzelf wat aan willen doen. Aanrijdend kregen de agenten te horen dat hij de woning van een vriend was binnen gegaan. Terwijl de dienders voor de deur stonden kwam hij naar buiten. Aanvankelijk verliep het gesprek rustig maar al snel liep het uit op beledigingen. Vervolgens liep hij weer naar binnen waarbij hij tegen de politiemensen riep dat ze een kogel door hun kop zouden krijgen. Hierna trok hij de deur dicht.

Aanhouding

Agenten zijn vervolgens met een machtiging tot binnentreden naar binnen gegaan en hebben de verdachte in de hal aangehouden. Tijdens het transport gedroeg de verdachte zich recalcitrant door diverse verwensingen met het woord kanker te roepen en op de grond te spugen. Hij werd ingesloten in het cellencomplex.

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
09:04

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief