Beschonken man slaat agente met fles in Breda

Normal politie

Breda - Tijdens een vechtpartij is dinsdagavond 5 mei 2020 een agent met een fles op haar gezicht geslagen. Een man is aangehouden, de agente is naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten komen rond 18.45 uur ter plaatse op de Oude Vest, waar een vechtpartij tussen twee personen gaande zou zijn. Ter plaatse treffen zij inderdaad een man aan die aangeeft gevochten te hebben met een groepje personen die een paar meter verderop staan.

Als de agenten de37-jarige man uit Breda naar een bankje sturen en met de man proberen te praten om erachter te komen wat er precies gebeurd is, wordt hij boos en weigert zijn persoonsgegevens te geven. Op het bankje staan twee tassen, uit een van de tassen haalt hij een wijnfles en zet deze aan zijn mond. In verband met de veiligheid van de agenten besluit een van de agenten om de fles te pakken en weg te zetten. Hierbij ontstaat er een worsteling waarbij de agenten de man onder controle willen brengen. Tijdens deze worsteling slaat de verdachte met de fles tegen het gezicht van een van de agenten. De agente raakt hierdoor gewond. De andere agent krijgt de man onder controle en slaat hem in de boeien.

Als de verdachte in het dienstvoertuig wordt geplaatst verzet hij zich hevig. Ook op het politiecellencomplex blijft de man zich verzetten. De politieagent is ter plaatse behandeld aan haar verwondingen en overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
16:11

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief