Automobilist positief getest op cocaïne na verkeersongeval Breda

Normal img 20180708 160636
Afbeelding: Politie

Een 18-jarige automobilist uit Breda veroorzaakte in de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 januari een aanrijding op de Terheijdenseweg. De speekseltest die bij de bestuurder werd afgenomen reageerde positief op het gebruik van cocaïne.

De politie ontving rond 02.30 uur een melding van een verkeersongeval. Hierbij zou een personenauto op zijn kop zijn geraakt. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en bleek, na controle van het ambulancepersoneel, geen verdere medische verzorging nodig te hebben. Tijdens het ongeval raakte de auto een geparkeerde bestelbus. Ook dit voertuig raakte door het ongeval beschadigd. Uit een speekseltest bij de bestuurder bleek er een positieve reactie op de aanwezigheid van cocaïne. Naast het proces-verbaal dat tegen de man is opgemaakt, is hij ook aangemeld voor een rijvaardigheidsonderzoek bij het CBR.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:26

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief