Twee Arrestaties Na Aantreffen Drugs in Auto

4 maanden geleden gepubliceerd

Twee mannen uit Breda, 20 en 40 jaar oud, zijn vrijdagavond aangehouden door de politie na het aantreffen van drugs in hun auto tijdens een routinecontrole. In de auto werden zakjes met heroïne en cocaïne gevonden. Daarnaast bleek de 20-jarige man de auto te besturen terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

Routinecontrole Leidt tot Arrestaties

De politie voerde vrijdagavond omstreeks 21.30 uur een controle uit op een auto zonder verlichting op de Maarten de Vriesstraat. De bestuurder kon geen rijbewijs tonen. Tijdens het onderzoek naar zijn identiteit werden in de auto diverse drugs aangetroffen.

In Beslag Genomen Drugs

In de auto werden 16 zakjes heroïne, 35 zakjes cocaïne, nog 3 ponypacks met cocaïne en drie ongebruikte joints aangetroffen. Op basis van deze vondst zijn de 20-jarige bestuurder en de 40-jarige bijrijder, beiden uit Breda, aangehouden op grond van de Opiumwet.

Ingevorderd Rijbewijs

Na identificatie van de bestuurder bleek dat zijn rijbewijs een maand eerder door de politie was ingevorderd. Dit was vanwege het rijden onder invloed, gevolgd door het weigeren van een bloedproef.

Het tweetal is vastgezet.