Agressieve man aangehouden op treinstation in Breda

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Breda - De politie schoot woensdagmorgen 18 maart op een treinstation in Breda medewerkers van Veiligheid en Service te hulp. De politie hield de 30-jarige man uit Somalië aan nadat hij het personeel uitschold, collega’s bespuugde en probeerde te slaan en schoppen.

De verdachte zou zich die nacht in een dronken bui vervelend hebben gedragen op het station. Toen de medewerkers op het station naar zijn identiteit vroegen, reageerde hij agressief. Hierop werd rond 04.00 uur de politie ingeschakeld. In het bijzijn van de politie begon de man te schelden. Hierop hielden zij de man aan. Hiernaast probeerde hij een medewerker te bespugen, waarop een agent in zijn gezicht werd geraakt. De agressieve man probeerde ook te schoppen en te slaan, maar dit kon door de agenten worden ontweken. De agressieve verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats werd hierop overgebracht naar het politiebureau. Hier bedreigde hij het personeel met de dood. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
15:59

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief