Aanhoudingen na woninginbraak in Breda

Normal aangepastpolitieauto

Breda - Dinsdag 21 januari 2020 ontving de meldkamer een melding van een mogelijke inbraak op de Mgr. Hopmansstraat. De verdachten zouden zijn weggereden in een auto, die later op de Karnemelkstraat is aangetroffen. Er zijn drie mannen aangehouden.

Rond 18.05 uur gaf een melder door dat er twee personen met donkere kleding in een woning waren en mogelijk aan het inbreken waren. Agenten zijn snel ter plaatse gegaan, maar de verdachten waren al weggereden in een auto. Ook zou er een persoon zijn weggerend. In de woning werd niemand meer aangetroffen.

Enkele ogenblikken later reden agenten op de Karnemelkstraat en zagen zij rond 18.50 uur een voertuig op de busbaan stilstaan. Dit voertuig kwam overeen met het signalement van het gebruikte voertuig bij de inbraak. In de auto zat een verdachte, de andere twee verdachten kwam later aangelopen. De drie mannen ( 26, 35 en 36 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats) zijn aangehouden op verdenking van de woninginbraak.

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
18:05

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief