Man aangehouden na vluchtpoging bij verkeerscontrole

Normal politieauto in ehv
Afbeelding: Politie

Breda - Nadat een man uit een auto vlucht bij een verkeerscontrole op de Boschstraat, wordt hij staande gehouden door een bikeragent. Wanneer hij toch besluit weg te rennen komt het tot een worsteling met de agent. De verdachte is na hevig verzet aangehouden.

De verkeerscontrole op de Boschstraat vond dinsdag 5 november rond 14.00 uur plaats. Diverse auto’s werden gecontroleerd, zo ook het voertuig waar de 25-jarige verdachte in zat. Nadat de man wegvlucht uit de auto besluit een bikeragent de man tegemoet te fietsen en houdt hem staande. Nadat hij hem om zijn legitimatiebewijs vraagt, rent de man wederom weg.

In zijn vlucht pakt hij de dienstmountainbike van de agent en probeert hier op te stappen om weg te rijden. De agent kan de man echter tegenhouden door hem vast te pakken. De verdachte raakt uit balans en valt samen met de agent tegen een auto aan. Ondanks dat de verdachte de fiets los heeft gelaten, blijft hij terugvechten. De agent probeert de man te boeien maar hij blijft zich hevig verzetten en probeert nog steeds weg te vluchten. Uiteindelijk brengt de agent de man naar de grond en wanneer zijn collega’s ter plaatse komen, lukt het om de man te boeien en over te brengen naar het politiecellencomplex.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
22:02

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief