Man aangehouden voor steekincident Valkenberg

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Breda - De politie heeft maandag 27 april 2020 omstreeks 16.15 uur in het park Valkenberg een 31-jarige Bredanaar aangehouden die een recreant met een glasscherf gestoken had. De verdachte is een bekende van de politie. Hij staat geregistreerd als veelpleger en is ook bekend bij de GGZ.

Een 26-jarige man uit Etten-Leur deed aangifte. Hij vertelde dat hij met zijn vriendin in het park zat nabij de vijver.  Er kwam een man met ontbloot bovenlijf op he n afgelopen. De man riep tegen hen: “Dit is een overval”. De aangever dacht dat het om een grapje ging, totdat hij zag dat die belager een stuk glas vasthield en daarmee vervolgens uithaalde in de richting van zijn borststreek.  Vermoedelijk door de adrenaline voelde hij niet direct iets waarop hij de man naar de grond duwde.  Toen hij weer  gekalmeerd was, kreeg hij een prikkelend gevoel ter hoogte van zijn linkerborst.  Hij zag dat er een snee zat die bloedde. De aanvaller was inmiddels opgestaan en rustig weggelopen. Hij is door gewaarschuwde agenten aangehouden en is in verzekering gesteld.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
16:42

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief