Man aangehouden na motordiefstal Oosterhout

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

De politie hield zaterdag 25 juli op de Weststadweg een 26-jarige man uit Polen aan op verdenking van motordiefstal. Kort ervoor ontving de politie een melding van een diefstal vanaf de Wilhelminalaan.

Een getuige belde rond 05.15 uur naar de politie toen hij zag dat een motorfiets in een busje met buitenlandse kentekenplaten werd gereden. Het busje reed vervolgens met gedoofde verlichting weg. Toegesnelde agenten zagen het voertuig op de Weststadweg rijden. Bij het zien van de politie, trapte de bestuurder op de rem en rende hij het naastgelegen maisveld in. De bijrijder werd direct aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek. De bus en de motorfiets zijn in beslag genomen.

Zoektocht

Met een hondengeleider werd nog gezocht naar de bestuurder. De man van ongeveer 25 tot 30 jaar oud en een lengte van rond de 1.75 meter droeg een donkerkleurig shirt. Hij is tijdens zijn vlucht door een sloot gezwommen. Helaas werd hij niet meer aangetroffen.

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van de diefstal of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800- 7000.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
16:26

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief