Man aangehouden na mishandeling in Hazeldonk

Normal aangepastpolitieauto

Hazeldonk - De politie hield zaterdag 7 december een 35-jarige man uit Tilburg aan. Hij is aangehouden voor mishandeling en wederspannigheid.

Rond 16:30 uur ontving de politie een melding van een conflict aan de Hazeldonk. Ter plaatse bleek dat twee mannen met elkaar in conflict waren geweest. Als de agenten naar het identiteitsbewijs van een van de mannen vragen, wordt hij opstandig. In plaats van een identiteitsbewijs uit te reiken, tracht hij de agent te slaan. De agent kan dit door uitwijken voorkomen, maar beland hierdoor wel in een worsteling met de verdachte. De man blijft zich verzetten, ook wanneer de handboeien bij hem zijn aangebracht. De 35-jarige man is overgebracht naar het cellencomplex in Breda. De verdachte weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Hij blijft voor nader onderzoek en verhoor vastzitten.

 

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
21:06

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief