Man aangehouden voor mishandeling beveiliger in Breda

Normal aanhouding boeien001

De politie heeft zaterdagmorgen een inwoner van Tilburg aangehouden voor een mishandeling die hij gepleegd zou hebben op 31 oktober.

Op die zaterdag 31 oktober 2020 om 14.00 uur wilde een man, een vrouw en een kind  bij een meubelwinkel binnen aan de Kruisweide. Maar bij de winkel staat een bord dat je maar met maximaal twee personen naar binnen mag in verband met corona. Een beveiligingsmedewerker, belast met de controle op deze regels, gaf dan ook aan dat ze niet met z’n drieën naar binnen mochten. Er ontstond een discussie wat ontaardde in een worsteling. De beveiliger werd tijdens deze worsteling op de grond gegooid waarbij hij letsel aan zijn enkel opliep. Het gezin is hierna in een auto weggereden.

Aanhouding

De politie nam de aangifte op en startte een onderzoek. Het kenteken van de auto was bekend en er waren camerabeelden beschikbaar. Zo kon de recherche achter de identiteit van de verdachte komen, een 28-jarige man uit Tilburg. De verdachte is zaterdagochtend, 7 november, in een woning in Breda aangehouden. De recherche zal de zaak afronden en de officier van justitie om ene beslissing vragen wat er met de verdachte moet gebeuren.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
22:05

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief