64-jarige man in scootmobiel beroofd en gewond

10 maanden geleden gepubliceerd

Een 64-jarige man uit Breda is afgelopen nacht beroofd van zijn horloge onder bedreiging van een revolver. De man heeft daarbij verwondingen opgelopen.

Gebeurtenissen op Oranje Nassauplein

Het incident vond plaats op het Oranje Nassauplein. De man was onderweg naar huis van een feestje toen hij rond middernacht werd aangesproken door een donker geklede man van ongeveer dertig jaar oud. Deze bedreigde het slachtoffer met een revolver en eiste zijn Rolex-horloge.

Het horloge was van grote persoonlijke waarde voor het slachtoffer, omdat hij het had geërfd van zijn overleden broer. Hij weigerde daarom het horloge af te geven en ging in verzet. Hierbij viel hij naast zijn scootmobiel en werd het horloge alsnog met geweld van zijn arm getrokken.

Oproep aan getuigen

Na het incident werd de politie ingeschakeld door voorbijgangers die de man naast zijn scootmobiel zagen liggen. De politie roept getuigen en bewoners met eventuele camerabeelden op om zich te melden. Het doel is om meer informatie te verzamelen over de verdachte en de gebeurtenissen van die nacht.