24-jarige man opgelopen steekwond in Breda

4 maanden geleden gepubliceerd

Op zondag 3 maart trof de politie in een horecagelegenheid aan de Visserstraat in Breda een 24-jarige man aan met een steekwond. De man, ook afkomstig uit Breda, werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Incident in de nacht

Het incident vond plaats tijdens een nacht waarin meerdere agenten en toezichthouders van de gemeente aanwezig waren om toezicht te houden op het uitgaanspubliek. De politie kreeg rond 02.00 uur een melding van een vechtpartij in de Vismarktstraat. Bij aankomst bleek de vechtpartij echter al te zijn beëindigd. Kort daarna kwam er een melding binnen van een man met een steekwond in een horecagelegenheid aan de Visserstraat. Het bleek om de 24-jarige man te gaan die een steekwond in zijn bovenbeen had.

Onderzoek naar verband

De politie onderzoekt momenteel of er een verband bestaat tussen de vechtpartij in de Vismarktstraat en de steekwond van het slachtoffer in de Visserstraat. Getuigen die iets van deze incidenten hebben gezien, worden opgeroepen zich te melden.

Update op de zaak

Op zondag 3 maart werd een 23-jarige man uit Breda aangehouden op zijn woonadres. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident en zit vast voor verder onderzoek.