Verdachte aangehouden na steekincident aan de Raamschoorseweg in Breda

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Aan de Raamschoorseweg vond zaterdag 29 februari een steekincident plaats. Een 42-jarige man uit Roemenië is aangehouden als verdachte, hij zit vast. De recherche onderzoekt de zaak.

Rond 17:00 uur wordt er melding gedaan van een mogelijk steekincident aan de Noorthberfmoeren. Agenten acteren op de melding en treffen ter plaatse een gewonde man. Uit onderzoek blijkt dat het steekincident ergens anders heeft afgespeeld. Hierop gaan verschillende eenheden richting de Raamschoorseweg waar de verdachte wordt aangehouden. Bij de verblijfplaats van de verdachte is op het moment van de aanhouding nog een tweede man aanwezig. Omdat de politie niet weet wat zijn betrokkenheid is, wordt hij ook meegenomen naar het bureau. De man mocht later op de avond weer naar huis. De 42-jarige verdacht zit nog vast. De politie doet onderzoek naar incident.

Adverteren op breda-actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op breda-actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Breda
07:44

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief